Gaat Amazon NFT’s verkopen?

Amazon CEO Andy Jassy vertelde CNBC afgelopen week dat hij geen bitcoin of non-fungible tokens bezit (NFT’s), maar dat hij optimistisch is over de toekomst van cryptocurrencies en NFT’s.

“Ik heb zelf geen bitcoin,” vertelde Jassy aan CNBC’s Andrew Ross Sorkin. “We zijn nog niet zover dat we crypto als een betalingsmechanisme in onze retailactiviteiten gaan toevoegen maar ik geloof wel dat je na verloop van tijd zult zien dat crypto steeds een belangrijkere rol gaat spelen,” voegde Jassy toe.

Amazon heeft al eerder aangegeven geïnteresseerd te zijn in cryptocurrency. Vorig jaar was het op zoek naar een digitale valuta en blockchain-expert om te helpen bij de ontwikkeling van Amazons strategie en roadmap rond deze technologieën.

“Ik verwacht dat NFT’s ook zeer aanzienlijk zullen blijven groeien”, zei Jassy. Hij kan zich een toekomst voorstellen waarin Amazon NFT’s verkoopt. “Ik denk dat dat mogelijk is in de toekomst op ons platform.”

NFT’s zijn het afgelopen jaar geëxplodeerd in populariteit en de technologie heeft enige overlap met liefhebbers van cryptocurrency’s. De handel in NFT’s bereikte vorig jaar $17,6 miljard, een stijging van 21.000% ten opzichte van 2020, volgens gegevens van nonfungible.com.

Bron: cnbc.com

Laat een reactie achter

NFT updates.

Volg onze NFT-updates om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom blockchain, crypto en NFT’s.

Laatste updates.