Bezoek een NFT-conferentie in 2022

NFT conferenties 2022

Aangezien de NFT-industrie exponentieel blijft groeien, duiken er over de hele wereld NFT-conferenties op. Onderstaand een overzicht van de eerste conferenties die bekend zijn. Deze lijst zal regelmatig worden geüpdate en we hebben er zelfs een in Nederland toe kunnen voegen! Wie gaat er mee?

Waarom een NFT-conferentie bezoeken? Op deze conferenties geven stakeholders uit alle sectoren lezingen over de laatste innovaties en nieuwste ideeën. Dit vindt meestal plaats gedurende meerdere dagen. De informatie die tijdens deze sessies wordt gegeven is een zeer goede manier om de komende trends te peilen en op de hoogte te blijven van wat hot is in de NFT-sector. En sprekers zullen conferenties vaak gebruiken om voor het eerst informatie te delen.

Niet alleen dat, maar het is ook een uitstekende gelegenheid om te netwerken met gelijkgestemde individuen. Veel projecten en samenwerkingen zijn ontstaan door toevallige ontmoetingen op conferenties.

En wanhoop niet, als je er geen in de buurt hebt, bieden sommige live streams aan, of je kunt natuurlijk op het vliegtuig stappen.

Enkele van de grotere NFT conferenties in de wereld zijn:

Zoals je ziet, zijn de meeste grote evenementen in de VS. Voor een meer gedetailleerd overzicht van wat er wereldwijd te doen is, zie de link hieronder, met dank aan @fractional_art.

Probeer tijd te maken om dit jaar minstens één NFT-conferentie bij te wonen. Afgezien van alle verbazingwekkende inzichten en alfa’s, kan het ook heel leuk zijn om gewoon IRL mensen te ontmoeten achter de avatars waarmee je maanden online hebt gepraat. Waar zien we jou binnenkort?

Bron: Zeneca

Laat een reactie achter

NFT updates.

Volg onze NFT-updates om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom blockchain, crypto en NFT’s.

Laatste updates.