NFT-marktplaats Opensea accepteert creditcard en Apple Pay

Opensea Apple Pay

Volgens Moonpay is de NFT-marktplaats Opensea van plan om binnenkort creditcardbetalingen en Apple Pay te accepteren. “Binnenkort kun je NFT’s kopen met Visa, Mastercard, Apple Pay, Google Pay en meer,” melde Moonpay op Twitter. Momenteel zijn Opensea-gebruikers verplicht om crypto-activa zoals Ethereum (ETH) in te zetten om NFT’s te kopen op deze marktplaats.

In de afgelopen tijd heeft Moonpay veel beroemdheden geholpen bij het kopen van dure NFT’s zoals Bored Ape Yacht Club verzamelobjecten. Het bedrijf hielp de Amerikaanse rapper Wiz Khalifa met de aankoop van Bored Ape #1506 en hielp de ‘Queen of Pop’ Madonna met de aankoop van Bored Ape #4988 voor $564K in ether.

Eind november haalde Moonpay $555 miljoen op tijdens de eerste financieringsronde van het bedrijf, geleid door Tiger Global en Coatue. Na de kapitaalinjectie van investeerders bereikte de totale waardering van Moonpay $3,4 miljard. Het bedrijf zei toen dat het kapitaal zou worden gebruikt voor expansie-inspanningen.

Moonpay maakte vrijdag nog niet bekend wanneer de ondersteuning voor creditcards zal worden toegevoegd. De aankondiging van Moonpay volgt op de samenwerking tussen Coinbase en Mastercard, omdat de twee bedrijven NFT’s voor iedereen toegankelijk willen maken. Volgens de aankondiging zullen kopers die gebruik maken van de aankomende Coinbase NFT Marketplace Mastercard credit- en debitcards kunnen gebruiken.

Bron: news.bitcoin.com

Laat een reactie achter

NFT updates.

Volg onze NFT-updates om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom blockchain, crypto en NFT’s.

Laatste updates.