NFT’s sparen bij je Croky chips

Croky is met een nieuwe spaaractie gestart waarmee je kan sparen voor Croky Coins. Deze coins kun je vervolgens inwisselen voor leuke cadeaus én voor NFT’s.

Hoe werkt het?

Sla je favoriete Croky chips met de actieverpakking in, ontdek welke Croky Coin er in jouw zak zit, scan de QR-code en spaar voor coole cadeaus. Elke QR-code is 100 punten waard en er zijn 2000 gouden Croky Coins in omloop die 5000 punten waard zijn.

101 unieke NFT’s

Bij deze campagne horen ook 101 unieke NFT’s. Van elk design zijn er vijf verschillende NFT’s in omloop, elk met een eigen unieke achtergrond. Vanaf 1000 punten is zo’n NFT van jou. Je kan ze behouden of verhandelen via marktplaatsen als Opensea, Binance, Mintable of Superrare.

Dit soort acties zijn natuurlijk weer erg goed voor de adoptie van NFT’s. Ik ben heel benieuwd hoeveel mensen de coins in NFT’s gaan omzetten en verhandelen via een marktplaats. Maar nu eerst snel naar de supermarkt en maar hopen op zo’n gouden Croky Coin, of anders bedenken wat ik met 10 zakken chips ga doen… Iemand nog suggesties?

Laat een reactie achter

NFT updates.

Volg onze NFT-updates om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom blockchain, crypto en NFT’s.

Laatste updates.